Empresa

Home / Empresa

La nostra història comença a Tarragona el 1979, quan Gregorio Chaparro Templado funda i treballa como Autocars Chaparro. L’estiu del mateix any adquirim el primer autocar, el nostre primer viatge, Barcelona. Després d’un període de 18 anys el relleu generacional arriba a l’empresa i reneix la societat com Scipon Bus S.L. L’empresa es va crear amb la idea d’oferir un servei pròxim, de tracte directe i cordial amb els clients.

En tots aquests anys hem donat servei a diferents col·lectius, el nostre primer objectiu i màxima prioritat és oferir les millors i més adequades solucions de transport als nostres clients; escoles, clubs esportius, associacions i famílies, amb destinacions nacionals i europees. Ens adaptem a totes les necessitats i circumstàncies que se’ns presentin.

La flexibilitat és una característica en els nostres serveis, tant com la puntualitat, professionalitat i seguretat. Aquests valors ens ajuden dia a dia a complir amb el compromís amb els clients, per aprendre i millorar, ajudant-nos a obtenir el millor nivell d’eficàcia. El nostre equip humà gaudeix de professionalitat contrastada, la qual cosa ens habilita per poder oferir als nostres clients tota l’experiència i vocació de servei.

Scipon Bus està permanentment en evolució incorporant els últims serveis tecnològics i de seguretat en la nostra flota. Gràcies a aquesta inquietud professional per donar major qualitat, seguretat i comoditat en el servei, hem incorporat a la nostra flota elements passius i actius de seguretat. També hem incorporat el servei d’internet wi-fi, adaptant-nos a les noves tecnologies facilitant l’accés a internet d’alta velocitat a tots els nostres usuaris.